keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Jun 2010

sky juice Vs Tembi Juice

 mmm geng lama plan nak pi kedah melawat sorang lecturer aku yang sakit ... sembang ngan ayang tadi ... teringat citer lama lama ... tetiba teringat kenangan masa duduk di taman rakyat ... teringat kat pakcik pakcik n abg abg yg meniaga di Taman Rakyat .... huuuuuuuu dah bertahun tahun lamanya ... since 1996 .. tak penah jejak dah kat sana ....
soo terkeluar citer pasal air ...
soo kami 9 orang satu rumah .. memalam sure keluar ke medan selera Taman Rakyat tu untuk makan malam ... satu hari .. kami semua pakat pakat order air Sky Juice jer .... maklum le .. bajet student maaa ...
soo abg ni siap ambik order macam biasa .... mak aiii punya lama kami tunggu sky juice tu sampai  ...
alih alih bila sampai je .................. air ni haaaaa ... >>>>

air tembiiiiii >>> heheheh ape kaitan ngan sky juice ?? ...
hahaha ape pun .. malam tu abg tu banjer kami je air tu ....
mmm ape pun .. alfatihah tuk abg tu ... moga rohnya di tempatkan di kalangan orang beriman ... insyaallah ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

dkama berkata...

kai juss... hahaha bunyi dia hampir sama... PEACE...

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha bijakkk bijak ... tak terfikir lak jijah perkataan KAII tu ... now i know why ... gheeeeeeee ... thanks DKama ;)

p.s: best nye keje kat tempat sejuk tuuu ...

Insan Biasa berkata...

menarik ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky