keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 13 Julai 2010

aku .. dia & seseorang yang lain ....

aku paling tak suka bila diri aku berada dalam situasi yang penuh dengan cas negatif ... sebab musabab ... aku akan blaah terus tanpa ada kata muktamat ...  I dont need any excuse or explaination ... i dont like puting someone in a situation where could make them even worse ....

semalam aku berbahas lagi dengan dia ... aku hilight pada dia persoalan yang sama dia buat pada aku ...
aku cakap macam mana kalau aku juga buat benda yang sama pada dia ... n dia boleh jawab pada aku ...
boleh ke dia halang aku ? dan ape hak dia utk halang aku buat benda tu ....
then dia tanya aku balik ... aku nak ke buat menda tu ???
aku jawab ... jika aku adalah seseorang yang dia anggap istimewa dalam hidup dia ... pasti dia akan terasa sesuatu ... pasti dia juga akan marah ....
n i wonder .. adakah selama ini dia tak peduli ape juga yg aku lakukan .. n apa sebenarnya dia anggap aku ini dalam hidup dia ?? 



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

kalau jiwa tak tenteram, sy suka tidoq je..hehe

Jijahh @ f.k berkata...

jijah suka duk lam bilik air ... sental mozek tu sampai kilat ... cuci kolah kalo ada ... yg penting duduk lam toilet sampai pueh hatiiii ...
atau buat ape ape je yg memenatkan dan leh melupakan perkara itu ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky