keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 3 Julai 2010

Anak-anak buah ku


 Gheeeeee comel dak anak-anak buah Jijah ??

Dari atas kanan .... Abang - Izzuddin (yg sulung) ... sekarang dah pandai macam macam n banyak cakap .. hahah dia jugak dah pandai ingatkan makcik dia
>>> Acik MIE je belum kasik duit raya lagi ....
wah wahhhh .... suka layan si Judin ni .. ada je laa dia nye modal ....

Tepi Kiri .. adik pada abg Izzuddin .. Aniq Syaifuddin .... yg ni pemalu sikit .. manja abes ngan mama dia ... tapi sekarang dah cerdik juga ... dah tak malu-malu macam dulu ....
paling tak tahan kalau jijah nak balik KL semula .. mesti dia jerit kuat kuat
>>> Cik Mieeeeeeee ... Esok Cik Miee datang lagi tauuuuuuuu ... (rasa luluh hati dennn... mesti tak puas main lagi n heheh dia ingat kl tu dekat je kot ??)

Yang tengah belah bawah tu ... Kakak Pada Faris ... Syatrah Adalene ... hmm .. dak syatrah balik kampung .. sunyi nye laaa rasa kat umah ni ... takde sape lak kacau aku .....

yg terbaru >> Muhammad Faris ... alololooo ... tomei nyeee ... muka faris sama macam muka kakak dia masa baby lah ... ni mesti bila besar kamcheng giler ngan kakak dia ni ... mmmm jgn dua dua buli acik mie dia udahh ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

comel nye anak2 sedara kamu..
yg perempuan tu paling cute..
hehe

piewahid berkata...

comei2 blake.
moga semuanya bjaya cemerlang dunia akhirat...

LiNda berkata...

vavava..

emak sedaranya vouge gituu..
suka baca tntg dorang . Dahlah comel2 belaka ..


Tijah, ada award utk awak .. Dipersilakan ambil yeaaa..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky