keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Julai 2010

the day ...

morning all... Harap semua sihat... Jijah sihat gak. Tapi ada sikit rasa nak tekucil terkeluar lahh... Sbbnye? Heheh arini jijah nak kena mengajo akak akak n abg yg ada dlm bengkel kat tangkak ni haa. Dorang sumer lagi otai dari jijah... Takpe ah. Kira sama sama belajoo. Esok n hari ni jijah nye turn mengajar... Haduuuuu masak...
alamak sudah dulu ahh.. Dr tan memanggil manggil daku... Tatatiti tutu


~ It'S OnLy Me ~ weeee

3 ulasan:

-fizA- berkata...

sejak bile jadi chekgu????

eliyaezlinalias berkata...

epi teaching....

alfa juliet berkata...

mesti best kalau jijah jadi cikgu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky