keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 8 Julai 2010

Ice Block ...

teringat masa aku study di Alor Setar ... masa tu kami duduk rumah sewa di taman rakyat ... mmm masa dedolu kalo beli air batu je .. sure la air batu seketul 4 segi panjang yg besar dan berat tu .... sooo ... masa tu ... kami buat makan makan la sikit ... soo aku ngan kawan sorang lagi pi la kedai runcit kat taman tu ... beli 2 ketul ....

elok je kami pikul macam waiter bawak talam kat bahu tu .. nak jinjing .. berat sangat .... jalan punya jalan .. lalu kat depan bebudak kecik yg lepak tepi longkang ... dan dan tu dorang pi bagi command

>> KIRI KANAN KIRI ..
  >> KIRI KANAN KIRI ..
>> KIRI KANAN KIRI ..

hampes bebudak ni ... aku ngan kengkawan aku gelak bagai nak rak ... sakit prot dok gelakkan bebudak tu ..memacam laa ko bebudak wehhh

~ It'S OnLy Me ~

weeee

4 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

Taman Rakyat kat Mergong tu ke??
dulu byk ais block mcm tu..sekarang lebih byk ais kiub comel2 tu..

alfa juliet berkata...

sy tidak boleh hidup tanpa air ais..hehe

Jijahh @ f.k berkata...

Sunshine : Kat Jalan Sultanah .. jijah duk situ setahun .. dekat ngan kubur kristian tu laa ...

Jijahh @ f.k berkata...

Alfa : Jijah pun sama ... tapi kalo sakit .. baru la insaf sekejap .. tu pun bila order air suam .. siap kena gelak ngan brader yg meniaga tu jer ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky