keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 24 Julai 2010

karnival ohh karnival

since Khamis .. sampai la ke Ahad ni .. destinasi Jijah tetap sama ... di Tapak Karnival Usahawan Desa ... brtempat di Tapak letak kereta B & C Kompleks Sukan Bukit Jalil ... soo u guys ,... Datang lah beramai ramai keh .. macam macam adaaaaaa ......

sooo hari pertama jijah buat facial ... hari ke dua .. jijah mengasah bakat n jari jemari jijah laaa ... nak tau ape jijah buat ??? tapi sebelum tu ...Jijah nak Habaq kat hang semua ... sebenarnya ini salah satu impian jijah yang masih belem terlaksana ... iaitu ,...... (lihat gambar di bawah)


 menganyam tikar atau bakul kecik daripada mengkuang .... soo semalam sebelah petang jijah bertempek kat tempat orang asli ni ... kakak ni nama dia DO (heheh macam citer do re mi lak ) .. then dia akan ajar la jijah cara nak buat bakul tu .. sooo .... now jijah nak bersiap siap n gerak ke tapak karnival ...

soo kalo korang datang sana n nak jumpe jijah ... datang le ke gerai KEMAS (either masakan, manik @ dandanan diri.) insyaallah jijah akan ada di sana ... atau korang cari la jijah kat gerai JHEOA .. yg muka blurrr dok nyebok nak nganyam bakul tu .. Jijah la tu ... (berbaju utih harini) ahaks ...

See U There ...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

hans berkata...

wah
dulu sekolah2 ada juga belajar benda tu
tapi jiwa xminat
heehe


Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky