keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 19 Julai 2010

Morning all

 Ahad lepas kan jijah baru mula kelas ... soo ada la beberapa insiden yg bebetul kelakar ... salah satu nya ... masa ada sorang lceturer ni dok bercerita pasal kisah dia dulu laa .. soo nak di jadikan cerita ... jaman dok ber PenPall ni .. ada laa sorang tu dapat surat dari seseorang ... yg kebetulannya sekolah di Sekolah Henry Gurney ... soo korang tau ke tu sekolah ape ???
soo nak di jadikan cerita ... pompuan ni tak tau sekolah tu sekolah cemana .. dalam otak dia .. ingat sekolah tu sekolah omputess (kami bantai dok gelak sakan) ..
last last ada member aku sorang ni pusing belakang n tanya ... kak .. dia sekolah kat henry gurney ke dulu?? (dia sambil tunjuk kat lecturer kitorang) muakakakakaka lagi haruuuuuuuuuuuu .....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Umie Nadhirah berkata...

slm ziarah ^^

alfa juliet berkata...

hihi lawak citer jijah..henry gurney mcm hebat je nama kan untuk org yg tak tau

hans berkata...

hahahahaha
serius lawak
kehkehkeh


cuba ekau bagi pandangan sikit jik bro berada ditempat orang2 nih

P/S : Entry 18 Tahun Ke Atas Sahaja : Tiba - Tiba Rasa Takut Mahu Menggunakan Tandas Awam!

Khairul Azmi berkata...

haha.....btl..nama omputih mesti mcm gempak kan??

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky