keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 5 Julai 2010

Movie Marathon

fuhhh ... semalam memang best giler layan movie  ... start The A Team ... 5 bintang jijah kasik .. memang best giler laa ... tapi yg heran tu ... kosong lak panggung .. just dalam 5 baris je ada orang .. tu pun selang selang .. dah macam tongkol jagung rongak tu ... hehehe ... memang penuh ngan aksi lerr ...

then nengok citer back up plan ... best gak citer ni ... heheh takyah review la ek ...  ... 

the last one ... Knight N Day ... huu ...besh ..besh ...

senang cakap semua citer best laaa .. kalo serabut otak .. serabut usus .. rasa macam lega sikit laaa bila nengok citer kelakar macam ni ... 3 cerita ni cost us 52 engget ... sendiri bayar la ek ... hehehe ..

sarapan pagi makan kat nyonya;s .. then masa break after 2nd movie ... mam kat sicret recipe .. share sepinggan jerr ... then sblm balik .. mam lagi kat nyonya ... tapi yg aku peliknye .. aku rasa aku oder mee kuning laksa ... then sampai bihun kuning ... ape ke hal nyer ??? kan ke lain tu ... tapi sbb malas nak argue n malas nak nunggu lagi .. aku ngap je la ... vicky makan Chu Cheong Fan ... sedap gak ... alaa yg young tau foo nye kwey teow panjang tu lee ... kuah dia pun sama .. pedas n manis ...

sooo aku keluar rumah jam 7.40 pagi .. sampai umah jam 10.30 malam ... letisssssss ... lepas mandi n buat segala ... tidoooooo ...  bangun pagi .. 5.50 .. besiap ... G KOJOOOO ..........

pinjam gambar lama dari MR. GooGle

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Cik Akma berkata...

a teamm mmg terbaikk ahha~

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky