keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 23 Julai 2010

oo yeah ... karnival

 wahhh sempat lagi ber-go-blog nih ... ahaks .. jijah masih di office ... tunggu phmaplet siap cetak ...
sooo ni gambar masa program ...

hahah nak cepat je ni .... soo semalam aku jaga booth dandanan diri ... soo sempat la aku ngetest .. dah tu akak akak tu layan aku baekk punya ... lepas cuci muka n so on .. dia suh lak aku buat kuku ... rias kuku lakkk ... then dia siap massaj lagik .... kat tangan siap kasik minyak aroma terapi .. then urut belakang aku lak ... kata dia upah aku buat phamplet tuk dorang .... layan la gambar ekkk ....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

bestnya jijah..mcm nak terjah booth tuu jugak

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky