keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 11 Julai 2010

percaya pada cinta .....

hastrat hati hendak memikat ...
biar perasaan terus melekat ...
janji pun terikat ...
hidup pun berkat ....

tapi me-macam la terjadi ...
itu ini begitu begini ...
kekadang yg di rancang .. tak semesti terjadi ..
plan dah larii ...

macam macam laa ekau ni ...
ayat habis power ..memikat hati ...
kalo boleh nak date hari hari
rasa rindu setengah mati ...
I lap u ... U lap Me ...

janji itu ... sumpah ini ...
kata u .. sehidup semati ..
tapi lom ape ape jadi ..
haik .. macam macam kes dah ada ni ...

nak buat cemana lagi ??
kata kata u ..susah i nak percaya lagi ..
udah awek sana sini ....
mana satu u nak ni ??
hidung belang .. terkena lagii ...

takpe laa... kumbang banyak lagi ...
bunga pun bersepah sana sini ...
hilang satu carik pengganti ...
pasti ada yg baik hati ...

u boleh teruskan lagi ...
aktiviti mengayat u ini ..
i tak kesah dah hal u lagi ...
lantak le ape nak jadi ...
i tak peduli ...

hehe korang jgn percaya sajak gila ni ...
idea spontan di pagi hari ..
takde kaitan yg hidup atau mati ...
kalo terasa .. nasib ko lah labii ..
aku tido dulu .. esok jumpe lagi ...
tata titii ...

...................................................
Jijah@FK / Banting
11072010 - 1.58 Am

kekadang di takdirkan rasa itu muncul dalam diri ...
lama atau sekejap ... terpulang pada hati...
selagi kau memberi .. aku merasai ...
sekali percaya .. bukan selamanya rela di khianati ...
bisik pada hati .... siapa aku ini ...
mungkinkah ada cinta lagi ??



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Insan Biasa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Insan Biasa berkata...

Begitulah kita

Berbicara melepas rasa
Kadang derita kita ketawa
Kadang gembira kita menangis .

.... seterusnya dlm blog Cinta .

Insan Biasa berkata...

maaf ..
saja iklankan blog .. hihihi ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky