keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 30 Julai 2010

@ Putrajaya

Yey .. sampai juga jijah kat opis ni ... rasa macam rehat sikit n santai .. tapii ... elok je duduk kat meja ... ada lak surat nak kena g out station lagi .... yg tak best nyer ... clash ngan kelasss :((

 alaaaaaaa musnah laa harapan jijah untuk menggodek PC ... alalala .. dari dulu sampai sekarang ... satu topik ni yg belum jijah khatamkan .. ada jer .. dulu dah masuk nama tuk kusus baikpulih pc .. sekalik jijah ada exam jabatan lakkk .. adehhhh ... harapnya kali ni tak miss laaahh ... sayangnyerr ..

sooo .. next week .. jijah akan ke Sabah lak ... best nyer ... suka sangat kalo berada di Sabah atau Sarawak .. tak tau la nak terangkan cemana .. tapi memang jijah suka sangat ...

ok lah .. jijah tumpang kawan balik banting ni ... to be continued keh
~ It'S OnLy Me ~ weeee

1 ulasan:

イムラン (IMRAN the fraxie) berkata...

best nyer pergi sarawak,, naik belon panas~

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky