keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Julai 2010

sampai masanya ...

 petang tadi .. elok jijah tengah makan jajan kat tempat kawan .. datang sorang member ni ... n suddently dia cerita ... tadi pagi kan hujan mencurah .. soo masa laki dia nak hantar anaknye ke sekolah tadika ... suddently dia ternampak ada exident ... tah macam mana van boleh terbabas .. terbalik terus ....
dia cakap takde sape berenti masa tu .... soo atas belas kasihan .. laki dia pun berenti laa .. dalam tu ada sorang lagi budak .. maybe nak ke tadika gak .. sbb baju sama je macam baju anak dia ...

soo masa dia tolong .. perempuan yg drive tu tersepit tak dapat nak gerak .. n anak nye lak ... masa tu menangis nangis cakap
mak sakit .. maakk sakittt

masa dia masukkan dalam kereta yg berenti nak membantu tu ... budak tu nangis n terus diam lepas tu ... kata laki kawan aku tu ... budak tu dah takde .... anak dia lak pi tanya kat ayahnye ...
ayah .. adik tidur ekk ??
 aduhhhhhhhh tangkap leles je aku rasa .... terus aku blahh dari meja tu .. bukan tak mau dengar dia nye citer .. tapi aku sedih n tak dapat nak bayangkan cemana rasa kehilangan tu ....
Tuhan ku .. jauhi lah kami dari segala kecelakaann ..dan peliharalah keselamatan serta kesihatan kami semua . amin ...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

Takdir Allah tiada siapa tahu..
kehilangan secara tiba2 mcm tu mmg sgt dtakuti..

Inalillah..

Fahim 'n Alin berkata...

uhhh..sdey 2

[-suziey-] berkata...

OMG...kesiannya..xpnh lg alami tgk org meninggal dpn mata..i mean masa kt jmpa hidup pastu xlama meninggal time tu jgk..especially bdk..sadisnya..


erkkk hai..salam ziarah:)

BroMin berkata...

mm... sedih plak baca citer ni...dah sampai ms mereka kan,Allah dh tentu dah dari azali lg,tp tak apa budak tu terus masuk syurga lg best dia duk sana,kita ni cam mn la lg.... tanggung dosa pagi petang siang malam...mudah2an kita setiap ms setiap saat selalu bertaubat & beristifar...ingat mengingat sesama kite...hi...

MISS FATIN ARINA RAMLI berkata...

touching nye pg2 nie...

::cdot the dot:: berkata...

alfatihah..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky