keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Julai 2010

Sarap @ Tangkak (1st day )

salam n selamat pagi all ... this morning jijah sarapan dengan happy nyer ... kes nye ... dok citer pasal rancangan di radio tadi pagi ... "bila dah marah ... apa yg terjadi" ...
haduuu memacam la orang ni ekk .. dah tu ada sorang staff kat sini .. dok citer pasal pengalaman dia mengajar .. patut laa angin puting beliung walaupun bulan belum terang ... hahaha
dia kata .. ada pernah sekali ... sorang pakcik ni belajar komputer kat kelas dia ... soo masa tu pakcik ni memang mata dia tak nampak sangat ... punye laa rapat dia duk nengok skrin komputer tu ...
sooo masa mengajar .. cikgu nye angkat la mouse ke atas tunjuk kat anak murid semua n cakap ....
ok pakcik n makcik ... ini kita panggil mouse atau tetikut ... kalau kita gerakkan ke kiri ke kanan .. dia akan bergerak di skrin ... udah tu .. pakcik tu pun ngan slamber kodoknye angkat mouse tu tinggi tinggi n dengan kuatnye cakap ... cikgu .... mouse saya tak gerak punnn .... ??
mau tak hijau biru cikgu nyer ... hahaha ... haru biru kelas jadinya

~ It'S OnLy Me ~

weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

geram tapi lawak

Nor_Emylin berkata...

Tangkak??? pernah gi sekali dulu..byk gilos kain...slama dok JB tak tahupun Tangkak ni tempat jual kain..hahahha

P/s : Lin tag kamu....kalau rajin, sila lah jawab ehk.hehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky