keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 12 Julai 2010

spirit ... please come out ..

semalam .. baik nye filem jijah nengok .. cerita pasal remaja perempuan ni obses terlampau ngan board Ouija boad dia ... and at the same time dia di rasuk oleh roh yg ada kat rumah dia tu ...
teringat lak zaman jijah sekolah rendah dulu ... masa tu main spirit ni macam satu ikutan ler ... tapi takde la pakai board macam tu .. cuma nya tulis kat kertas A4 jer ... ada home .. yes n no ... abjad ABC - Z .. nombor 0-9 ... then guna duit syiling
takleh main sensorang .. kena ramai ramai .. soo leh ramai ramai la takot .. ahaks ...semua takleh lepaskan tangan dari duit syiling tu ...

ada satu hari tu .. tah cemana salah sorang ni leh jadik semacam lak dia .... saja je atau pun tak sengaja .. wallahuaklam ... tapi lepas tu dah tak berapa fofular dah .. n di lupakan saja lepas tu ... ape pun percaya benda benda ni tak elok .. yang lebih berkuasa hanya Allah ..

hmmm kalo di fikirkan balik ... mana laa menda ni datang ekk .. ada lak idea nak memain benda alah cenggini .. dalam kelas lak tu ....

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

1 ulasan:

piewahid berkata...

lebih bahaya main ni boleh bawa syirik & khurafat...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky