keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 2 Julai 2010

Ulat atau Kulat ?? .. Scan Virus ..

 Haru sehh .. external aku tetiba lembab cam siput minggu ni ... adakah dia telah di serang penyakit demam sesema?? ... ada ulat atau kulat ?? atau pc aku yg ada penyakit ni? ... kat umah ok jer .. takde la lembab semacam .... huuu ni baru satu folder lagu .. dah ambik masa > < 2 jam ... herk .. 2 folder lagik?? ... mau sampai ke petang kot baru abis (agaknye sbb pakai panda kot?? muehehehe ) ...


hhehehe ... haruuu .. haru .. nampak gaya nak kena separate dua external gak ni  .. opis nye hal satu external n lain lain tu aku nye keje laa
mmm harapnye tak la hang je memanjang ... letis aa .. nak buat keje slow kebabai .. tak syiokkk mehhh ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

eelobor berkata...

dh nk kena upgrade tu...hehehe

alfa juliet berkata...

virus ni kadang2 scan pun tak leh delete habis...degilll gak ada setengah virus tu

Azliza berkata...

cuba defrag tgk..kdg tu byk file lama n ada yg corrupt plak tu...heeee..hee. Tu le mmg kena separate 2 external gak sbb berat sgt

mamamiera berkata...

aii sis jijah.. thanx ye visit blog zai..

Jijahh @ f.k berkata...

a ah laa .. betol jugak ekk .. lama tak defrag ... mekacih

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky