keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 November 2010

sedih gilerrr ...

 tetiba aku rasa sedih gilerrr .....
aku kan dah seminggu lebih tak sihat .... makin hari makin teruk lagi ada lahh .... soo aku datang opis nak settlekan semua keje arini sebelum aku cuti esok ... sbb nak rest satu hari sblm aku exam on sunday ..... alih alih lepas meeting tadi petang ..... siap depa suh aku batalkan cuti lagi ..... melampauuuuuuuuu laaa tuuuuu ... sehari je punnn aku nak rest .. tu pun sbb aku SAKIT ....

menda ni lambat agi nak nyerrr ... kalo tak pun .... ramai agi yg boleh editkan .... bukan nak kena buat karangan panjang giler sampai berkajang kajang pun .... editt sesikit jer lagi .... tu pun nak tunggu aku gak buat ,.... haduuuuuuuuu .... agaknye kalo dah nak kojol seminit je lagi pun ..depa suh postpone siapkan keje dulu agaknye... ini memang tak boleh di terima akal akuuu .... tak kira aaaahhh .....

kalo korang nak tau .. kat bahagian aku ... pegawai dah tambah sorang lagi .... aku nengok dia takde keje pun lagi .. dok fesbuk siang malam jerr .... officer pun ada pengganti .... takat nak kira campur tolak bahagi darab .. buat jadual program 4 hari ... itu pun nak harap aku ke ??? ... patut aaaa asik ulang ulang ayat >> SAYA NIII ..LEBIH SUKA BUAT KERJA BERSAMA-SAMA....  hmmmm ada harapan jadik macam orang lama laaa gamaknyerr ... buat keje sesama .. awok kasik arahan ... keme siapkan lahhh ..... hmmmm gamoknyerrrr ,....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

ish tak bestnya kena batal cuti

dkama berkata...

Adat kerja bawah orang camtu lah... PEACE...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky