keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 22 Disember 2010

Benjol dahh ...

 well ... kelmarin Jijah pegi Secret Recipe ... tengah tunggu order .. sekali bunyik ... gedegang ...
alahai .... budak kecik tu menangis melolong le ape lagi .... mak nye tarik pintu .. tak sedo anak dia jalan belah kiri tu ... memang kuat giler laaa ...

udah tu siap laki nye gosok kepala anak yg dah merah tu n tanya .... Sakit ke ?? sakit ??
aduuu .. kalo dah meraung cenggitu sekali .. takkan sedap lakkk?? ....

saboo jerrr .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

hmmm....mmg otomatik camtu la jijah oi..if anak jatuh sure akan tanye.."sakit ke?" mmgla sakin kan..takyah di tanye..
tapi kita ni as mak pak sure otomatik tertanye camtu

mmg rsa sengal la jugak tanye camtu time anak meraung nangis sakit..ngeee

Mohamadazhan hjDesa berkata...

adoi, naya betul.xpalah bnda nak jadi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky