keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 21 Disember 2010

Entry makan lagi

malas @ bz melanda ??  humang aii .... baru 5 je entry jijah bulan ni ... hehehe ... nampak sangat jarang bukak blog nih n kurang berGoBlog.. hehehe ape boleh buat ... banyak kojo ... periuk nasik .. kena laa utamakan dulu .. baru hidup berkat ..ye dak ??? (cesss .... alasannnn)

jijah baru abis makan ... kenyang kebuntang dah ni ... tapi... tadi tetiba teringat pasal kuih laa ... nak tau ape jijah jumpe masa di TAWAU?? hehhehe ....
PULUT PANGGANG .... 

soo .. ape yg best nye pasal pulut panggang ni ?? rasa sama gak ... inti macam serunding ikan tu haa ... kalo di utara ..dalam nye ada inti kelapa pedas ... fuhh ..sodapp

masa jijah makan kuih tuu ... masih panas panas lagi ... yg buat tertariknye .. sbb dia bulat n besooo .. hehehe kalo kat belah sini .. saiz dia dah macam hujung jari kelingking kite jer ... tapi kat sana .. dah macam ibu jari kaki ... besoo n bulat ...  rege dia leh tahan gak laaa .... RM1.20 satu ... gerenti kalo makan 2 bijik ..kenyang bolat ... (kalo jijah 10 minit boleh tahan laaa) ... hehehehe ..lepas tu bedal roti canai lak ... hmmm ... nafsu serakah betol ... hehehe ...

keh ... layan telan ayaq lioq je la ...  saja letak 20 sen nak tunjuk betapa besaqnya kuih tu ... kalo letak 5 sen .. mesti nampak macam gigas kan ?? hehehe .... saja jer nak share .....
dahh .. dah ... pi sarap dulu .... pas tu sambung layan tenet lagi ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky