keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 9 Disember 2010

@Tawau

soo inilah penentuannya .... at last program di Tawau jalan juga .... harap-harapnya semua berjalan lancar n program berjaya. Aku mungkin kena kesana kemari ... tapi best juga kalau dapat alankan program di sudut pusat sumber aku tu ....

cuti selasa lepas aku dah shopping berhabisan membeli barangan untuk souvenir program ....

ape pun ... Chaiyooo chaiyook Amie ...

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky