keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 Disember 2010

Today is Friday ...

Takde orang yang paling gembira menanti hari Jumaat selain aku agaknye ... sebabnye ..... sebulan ni asyik bz jer .. takde masa nak rehat secukupnya .... selang seminggu pegi KK ... selang seminggu pegi Tawau .. masa program berlangsung ... jgn harap la dapat rehat ... memang hari hari bermandi peluh satu badan laa ...

walau ape pun ... now ... alhamdulillah aku dah 100% sihat dan Program Hari literasi dah selamat di jalankan dengan jayanya .... syukur sangat .... and satu agi ... keputusan peksa aku pun ok .. tak ada yg gagal n result pun ... boleh tahan laa kalo dengan situasi aku skang ni ... (masuk bakul angkat sendiri loorr)

lapo la perut ... sebulan yg bz ni .. berat badan aku menten gak  .. sama macam lepas posa aritu ... nak kata kuat makan ... rasanya air... lagi banyak laaa aku togak kat sana ..ok lah ... uish ... usus aku dah menari gelek dalam ni ... lapo giler ... geng sarapan lom sampai ... cepat la datang .... aku lapoooo .....

gambo tu curik tangkap guna hempon sebelum terbang .. sib baik akak & adik yg comei macam kerengga tu tak nampak ... kalo tidak ... membebel laaa depa suruh matikan henpon ... hiks ....

Jijah g sarap dulu kehhh .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Faarihin berkata...

bestnya dapat terbang.. hehehe..

slamat ari jumaat tuan umah.. (^__^)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky