keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 25 Januari 2011

cerita ceritu ...1

rindu gilak dengan sesawang ni..
tapi apakan daya takdak masa lagi..
berkejar kesana kemari ..
meeting dari pagi ke petang hari..
keje berlambak kat sana sini ...
tak tau mana nak kejar dah ni...

yg utama itu hakiki..
kena siapkan jugak hidup atau mati (mati boleh ke)..
dah nama punca rezeki ...
keberkatan yang kita cari.

bila dah malam hari ..
otak penat .. takleh pikir dah lagi ..
mata mengantuk tak boleh tahan lagi ...
terasa bantal memanggil-manggil ...
mariii .... mariii ....
ting : Aku di alam mimpi ...

esok pagi rutin sama lagi ...
bangun pagi pagi ...
merempit nak cepat .. takmo lewat lagi ...
lepas punchkad ..pegi sarapan pagi ...
buat kojo tak ingat diri
sesedo ...opis dah senyap sunyi..
rupenye semua dah cabut lari ..
balik rumah ler .. ape lagi ...

skang ni aku kat KL lagi ..
dari semalam tengahari ..
dok berkampung kat sini ...
sampai esok tengahari ...
lepas penutup leh cabut lari ...
balik umah ... merelaxkan diri...
leganya rasa dah abis program satu siri ...



3.46 pm 25012011
Jijah@Batu
~ It'S OnLy Me ~
 weeee

1 ulasan:

pipoq berkata...

bergurindam syair ke sajak ni ?

hehehe..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky