keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 8 Januari 2011

hutang award ...

isk .. susah suusahhh jer ... walau ape pun .. terima kasih sbb award jijah ... 
 award ni datangnye dari >> Fieza @ Dunia Kecik Ku

alamk ... apasal tah takleh nak masuk gambo lak ... nanti dah ok jijah upload awardnye ok ...

well kalo di tanya apa azam tahun baru ...
1. seboleh bolehnya nak lagi hebat n kencang dari tahun lepas ...(kerja)
2. Nak try dapatkan 2 AD tahun ni ... (kalau dapat laaa.. 2AD sbb ada dua sem thn ni)
3. Nak serius habes habesan tahun ni ... ape nak jadi ..jadi lerrr ...
4. nak lebih cool n relax feelings tahun ni ... heheh ...
harapnya dapat capai la ....

~ It'S OnLy Me ~

weeee

2 ulasan:

Cik Kamoo berkata...

hyeeee

dyea irdina berkata...

bestnya............tp budak skrng rugi dah tak merasa semuani...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky