keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Januari 2011

kurang adab ..

penat je kerajaan buat iklan berjuta juta hengget .. tapi orang tak ambik kesah jer ...

tadi on the way aku nak kuar pi lunch .. alih alih terjongos dua orang manusia ... salam tak .. ape pun tak .. dah masuk kat opis aku n tengok sekeliling ... padahal dia bebetul depan muka aku ... soo aku pun tanya ...

aku : ye cik .. nak jumpe siapa ?
mamat 1 : saja tengok ... bilik mesyuarat kat mana ?
aku : tingkat 3
mamat 1 : open ... boleh terus masuk ke? atau dalam pejabat ???
geng aku : bawah jabatan ...
then terus blahhh mamat 2 orang tu ... tak cakap mekacih ke ape ...

hmmm ... tak kira laa ko pegawai beso ke ape ... adab kena ada maaa ... haduu .. tak cerdik langsung ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Panglima Muda berkata...

depa tu tak sekolah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky