keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 15 Januari 2011

Pahitnye ice-cream ni?? gross story

semalam syatrah beria-ia nak makan ice-cream .. siap ambik kotak cone ice-cream tu bawak kat ruang tamu ... ye tak ye jijah pun ambikkan ler ..sumbat padat-padat dalam cone n bagi kat dia ... ice-cream vanila cornetto yg dalam tupperware kecik. dalamnye ada marsmellow n chocolate. fuhh ... sedappp..
mana aci syatrah makan sorang... soo aku pun masuk dapo balik n ambik mangkuk (hehehe mana best makan dalam cone) ...soo aku nye favourite .. walls chocolate ice-cream ... yummy ... elok je aku siap masukkan 3 sudu ice-cream .. giant kecik @ Faris dah merayap sampai ke pintu dapo ... ALAMAK.. soo berkejaran aku pi ambik faris n dukung. tutup tupperware ice-cream n masuk balik dalam peti.. pegi balik kat ruang tamu ... masa nak letak faris kat sofa .. ternampak lak ada menda putih kat pergelangan tangan kiri aku ....

aik .... bila masa lak ice-cream syatrah kena kat tangan aku ni ??? then terus aku lick ...
HERKKK ... isk .. apasal pahit lak ice-cream ni???
aku jeling kat syatrah .. sedap je dia dok layann ice-cream tu ...
mmmm .. nak sedapkan hati ... agaknye rasa kelat ice-cream chocolate dalam tu la kot ...
then aku pandang mulut faris ... herk ... ice-cream ke JELUAK??
aku tanya syatrah : kakak kasik adik ice-cream ke ???
syatrah : taklah ... adik mana boleh makan ice-cream ...
isk .... adik jeluak laaaaaa .... yearkssssssssssss jadi yg aku jilat tadi ... JELUAK laaaaa ....
haduuuuuuuuuuuuuu ..kembangsss tekak ku... tros tak jadi makan ice-cream .. rasa nak muntah pun adaaaa....
hadu laaa ... bila aku citer kat neneknye n mak n bapak nye .. tak pepasal aku kena gelak ......




~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

sisdee berkata...

hahahahhaha...tak pasal2 rasa ice cream nature ek :) hehehehhe

Tanpa Nama berkata...

hahahahahah tu ler ko...menjilat sembarang jer kan....dah merasa yogurat asli wakakakakak


mIkEY....

alfa juliet berkata...

sedapnya..sapa lah tak suka ice cream kan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky