keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 26 Januari 2011

yey .. i'm free



now aku rasa ngantuk sikit ... agaknye sebab dah 2 malam aku tido jam 2 pagi ... sesekali ok la ... rasanya macam nak take nap jap tengahari sblm drive balik ... dah la tengahari ... hahah bahaya loo drive n tido ... mau ke longkang jadinya ....

semalam aku saja bawak kengkawan gi kat chow ket .. dia nak beli beg RM10. aku lak nak mencucuk dinding ...maklum la dah gaji ... heheh kering gilak aku .. sib baik gak adik aku ada ... leh la pow sebelah .. dua belah tangan sesekali ...

sooo malam tadi supper nasik lemak bibik .... pergh bau dia .... haruuummmm .... tangkap leles aku ni ... layan jer la ...

hari ni dah abes ... yahuuu ....




~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky