keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 April 2011

dah keje ... - entry negatif -

 arini keje dah .. tapi mood tak ok .... geram ...
time dorang banyak keje .. aku tolong ..
time aku ada banyak keje ... melolong sensorang :)) .....
keje yg sikit tu pun nak tunggu aku gak buat ....
agaknye kalo aku cuti setahun ...
mesti keje aku dah berguni guni atas meja ni gak nye ?? ...

belagak bagus sangat tu .. takde la pulak nak buat ... takat gebang seposen tu .. simpan je lahhh ... pi sembang ngan orang lain je dah .... bolayan ... B.O.N.G.O.K! ...

hahahaha aku tengah geram ni weiiiiiiiiiiiiii ... panasssssssssssss ati ... muahahahahahahahah

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Oasis berkata...

Panas...panas..!!!

Tapi keje tetap keje kan...

cik dah ganu kiter berkata...

sabar yek....
jgn marah2 nnt lg panas..
yg penting senyum sokmo.......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky