keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 29 April 2011

date vs dateline ..

 hehe  tah ape ape tajuk .... dateline tu tarikh akhir persiapan .. sbb esok dah last paper ... huuuu .. tapi harapnya soalan tak susah la ...

harini aku rasa ngantuk sangat .. sbbnye .... tido lambat dah satu hal ... elok jam 4 aku tido semalam ... baru nak lelap .. sekali dia call da ... jam 4.30 pagi .. haduu.. sabo jer ... memula call ... aku tak gerak lagi .. tapi bila masuk mesej ... risau lak takut emegency ke ape ..sekali nengok .. nombor nigeria lak ... rugii ... terus sms reply suh dia call balik ...
dah la susah nak dapat sembang ... line kat sana kekadang tak ok sangat .. dia cakap .. maybe June boleh balik ... tapi August kena pegi sana semula ... atau .. ada juga kebarangkalian .... terus kena pegi site baru ... balik macam di jadualkan ... Ogos ...

hmmmm memana je lah ... ape pun asal selamat n ok je kat sana ....

 k .. nak sambung mentelah balik .... risauuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

Oasis berkata...

Jauhnya... Nigeria? Jarang2 je orang boleh pergi ke sana.

chekpid berkata...

hi amie...singgah sini tanya khabar :)

Azhariah Zuber berkata...

pakwe eh? hehehhe

Jijahh @ f.k berkata...

Oasis .. jarang pegi sana sebab susah atau sbb takut kena 6shot antidot pekbagai versi ... hehehe

Jijahh @ f.k berkata...

Chekpid - jijah ok alhamdulillah ..mekacih jenguk sini

Jijahh @ f.k berkata...

Azhariah .... maluuu ahh :">

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky