keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 1 April 2011

X-cident


tak tau la apa dah jadi ... tadi pagi on the way ke office ... dekat ngan gerai buah di area dengkel - banting ... alih alih aku nampak ada motor badly damaged n ada sorang terbaring meniarap dengan dua tangan di atas ... tak gegerak langsung ...
tak tau la dia idop ke mati ... :( sadizzzzz .... tapi aku ada nampak macam kete waja berenti kat depan tu ..  alahai ... ekcident ngan kete tu ke ?

cemana gaya la dia ekk ... orang opis tak tau mana dia pi ... orang kat umah tak tau dia ape jadi ... ohh tidakk ...
walau ape pun ... sila hati hati di jalan raya ok ... ingat orang tersayang sedang menanti kepulangan anda ...

UTK yg naik moto ...

pegi Melaka beli cencalok
makan berulam timun ... banyak syiokkkkk ...
bila naik moto ... bawak leklok
hati hati bila mencilok

yang naik kete ...

tekan minyak ... vrooomm ... vroommm ..
rasa riak .. kereta hebat ..
beringat selalu sebelum kebaboom ...
kalo eksiden .. dah tak nampak smart ...  

 hehehehe aku pun kekadang sama jugak ... kekadang bawak ok ... kekadang bawak macam lahanat gak  .. skang ni dah rilax sikit kot .... sayang nyawa youu ..... i blom kawen lagik ... hiks ... hiks ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Panglima Muda berkata...

ikap siakap ikan keli
jumpa awek ditengah pekan
orang yang cakap tu kena hati hati
kekadang brek macam tak makan

Oasis berkata...

uitt...kesiannya.

sama-samalah kita berhemah di jalan raya. maut di mana-mana. Bak kata Juliana Banos, dalam kelambu pun kita boleh mati.

alfa juliet berkata...

memang moto senang je jatuh...kena hati2

Jijahh @ f.k berkata...

panglima ...

masuk kampung jumpa penggawa
bawak seberkas daun selasih ..
insyaallah jijah berhati-hati sentiasa ..
atas ingatan diucapkan bebanyak terima kasih ..


jambu batu buah kana ..
buat bekal pergi berkelana ..
pesanan yang sama juga utk yg di sana
semoga selamat sihat sentiasa ...

Jijahh @ f.k berkata...

oasis .. same to u k ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky