keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 Mei 2011

angin pusing ka?

 Perangai macam angin ribut
kekejap sejuk ..
kekejap panas ...
kekadang lembut ...
kekejap macam taufan ...

okeh ...
aku takde mood juga ...
tak kuasa nak melayan ...
 kang tak pepasal jadi puting beliung ...
bila dua angin panas dan sejuk bertemu ...
hahaha .. tak gitu ??

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Hantu Kak Limah berkata...

harap2 kat malaysia ni x jadi angin camtu...

hani@debumelukut berkata...

kalau di layan angin pusing ni...hangin satu badan dik..bawak bersabar k.

sekamar rindu berkata...

salam...


banyakkan sabar.....:)

* folo..

azmnor berkata...

Ssalam Jijah....

takutttttttt nyer....jijah dah nak puting beliung.... ngeeeee

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky