keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 5 Mei 2011

dak comel ni ...

 sabar je dak comel ni ... tau la dia dah sekolah ... bila orang nak ajar .. susah betul dia nak dengar .. ape tah lagi nak tolong betulkan .... tadi masa dok nengok tv .. sempat la jugak dia ambik marker bapaknye n conteng kat papan tulis dia tu ...
 of coz ... tah ape ape dia tulis ikut suka dia ... bila aku tanya ....

aku : syatrah tulis ape?

syatrah : lukis muka cikmie...sambil tunjuk kat tulisan yang ada kat atas gambar orang tu... (baca macam orang beri arahan peperiksaan)

aku : oohhh ye ke .. sambil tengok ape dia buat kat papan tu... (dalam hati saboo jer dak syatrah ni.. )

 hahaha siap cover lak muka dia bila aku nak ambik gambar... hahah kira macam posing dia la tu... layannn..



 hahah ni nampak la mata dua bijik ... dok sengih sengih kat papan tu.... aku ajar dia tulis nama dia bebetul .. tak di layan nye ... sbb alasan dia .. susah nak buat huruf S...

ehhh... adik yang demam ni pun nak jugakk ... adik memang kan ... ape akak buat .. dia nak jugak ... tak kira dahhh.... ni tengah panas betul badan dia ... tapi haaa.. sama je aktif aku nengok .... mata dah merah ngantuk ... takmo gak tido ..... hmmm lantakk....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

Practice makes perfect..good girl!

azmnor berkata...

aalam Jijah....,

bebudak memang punya dunia sendiri....cuma nak kena supervice ckit.....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky