keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 19 Mei 2011

Kg. Telaga air ..

 adui yaiii seronok sehh kalo aku dok sini .... hari hari leh mancing ... cantik noo kawasan dia ... actually tempat ni tak jauh dari tempat aku berbengkel .. soo sblm jejak kaki masuk kawasan .. kite cuci mata tepi laut .... cantik kan ... geram je rasa nak tangguk je ikan kat bawah bot tuu...

 gambar 1st kat jeti lama .. n tempat aku ambik gambar tu macam pelantar batu bina laa
 gambar bawah ni ada latar belakang gunung Santubong ... nampak dekat dahh.. sini orang selalu datang memancing ... best nyeee
 hehehe sebagai kenangan dah sampai sini ... hambik la satu gambo .. ingat nak nampak gunung tu .. tapi upenye gunung kat pipi aku ni ha lagik beso nampak nyerr ... sabo jerrr ...
sape ada tangguk ... nak pinjam ... penapis santan pun jadi lerrr ... nak tangguk ikan ni haaa.. gerammm ... ada gak ikan bebeso .. tapi tak sempat nak tangkap .. maklum le ..camera terlebih sanggih ...

hmmph ... layannn ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

weiiii ko p tmpt aku tggl tggl dulu ek...sane lah aku keje dulu...dlm IKMAS tu...huhuhubest kan pepagi sejukkkk....ko mengajar kt area mane...?


Mikey...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky