keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 Mei 2011

Mulbery...

 pokok mulbery aku dah makin tinggi .. lebih tinggi dari pagar rumah ... 2 pokok aku dah cantas kasik sama tinggi ngan pagar and another one is the problem ...

alamak .. batang pokok dia dah keras n besar ... cemana gaya aku nak kerat ni .. dah tak lalu nak kerat dengan gunting pokok .... yg dua tu aritu aku kerat pakai pisau daging ... hahaha dah mengalahkan orang nak siang ayam jer .... nak guna parang kang over sangat ... mau kena heart attack pokok tu .... solution .. kena beli gergaji kecik la satu gamaknyer ...

ok ... ni gambar tadi pagi aku snap masa dok panas enjin sblm pegi opis ... buah dia dah banyak masak .. nanti petang nak kutip ....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

~ Cik Azz ~ berkata...

Pokok ni memang nak kena selalu cantas, kan...? Lepas je berbuah mesti kena cantas.. Kat rumah kakak saya ada 3 pokok ni.. Abang ipar rajin jaga dan cantas... Buah dia kalau yg masak ranum tu memang sedap..


Pasni boleh la bela ulat sutera sbb ulat sutera makan daun mulberry ni.. hehehe...

hani@debumelukut berkata...

akak buat inti roti dan pai dari buah nya..sedap dan warna inti cantik..masak campur epal hijau sikit..cubalah!

azmnor berkata...

Salam Jiha...,

bestnya mulbery dah nak masak....boleh mintak ckit....

makdara TERdiva berkata...

boleh wat jem kalau byk2 camni..

ada benih tak amy??? lalalalaa

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky