keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 5 Mei 2011

paperwork ...

 hmmm .. aku tak tau la orang lain cemana .... tapi bagi aku .. paperwork tu kena ada timing yg baek utk buat..kena ada siri lagu yang best berkumandang di corong speaker ..... kena suasana yg tak havoc sangat ... heheh ... tambah tambah lagik kalo nak kasik ayat power n nak fikir ayat ayat untuk  ....

a) ape menda pengisian dia ..objektif.. rasional dll
b) calculation .. makan minum, sewa itu ini, DETAIL!!
c) nak create program yang sesuwai utk golongan sasar ... yg boleh tambah baik program ..



d) golongan sasar lak ... bercampur campur .. banyak peringkat umur .. banyak peel .. banyak lagik la ..

e) buat rumusan eksekutif dia ... memo ape bagai ...

hissssss ... banyak aaa ...

lagi satu aku paling tak suka ... kalo kena "reject" ...
haduuuuuuuuuu .... sabo jerrr ....

means nak kena buat balik semua ..
cari lagi idea yg paling bagus ...
pikir lagi program ...
kira lagik bajet balik  ...

sejak telah berubah kuasa pentadbiran ni ... dah kurang kena rejek ... biasa baru je fasa pertama .. dah kena rejek awal awal .... hantar pagi-pagi  ... 5 minit berikut .. bersiaplah untuk mengadap ... hahaha ketaq lutut wehh .. bukan dia nak panggil bos aku ... sape yg buat paper .. dia la kena masuk mengadap ... hahaha ... kang soalan dia bertubi tubi macam machine-gun ... hahahah tak sempat nak menjawab ..

tapi yg pasti .. asalkan kita paham apa tujuan kita sebenar .. apa kita nak .. apa hasil ... itu sangat sangat membantu ... cumanya nak mengayat tu .. kena la power sikit kann .... n bila nak menjawab soalan dia tu .. kena tegas n berani ... hahahah biar la ko goreng je punn ... hantam sajalah macam quote aku tu ha ...

paling best bila dapat pengiktirafan la ... kekadang dia jot-down "Well Done Amie" .... wahhhhh ... rasa macam nak frame kan jerk paperwork tu ... muahahaha ..melampau ....

soo apasal aku citer pasal menda alah ni ??? sbbnye PAPER AKU KENA REJECT SEMALAM ... hehehe sabo jer akuu ...
soo aku tengah cari mood ni ... hahahah alasann sehhh ... sudah lah .... kena buat paper ni balik cik jijah wehhh ... buat jgn tak buat .....  

CHAIYOOOOOO CHAIYOOOOOKKK.....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

7 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a cik betty berkata...

chaiyok!chaiyok! moga berjaya buat paperwork kamu ya..

makdara TERdiva berkata...

Assalamualaikum Amy..

wah! bizinye dia

azmnor berkata...

Salam Jijah...

Paperwork......hmmmmm...buat jer...apa nak kata....dah memang nak kena buat....

arggggggggggggg.....

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe trimasss .... trimasss semua ....

Jijahh @ f.k berkata...

MakDara ... aku nye keje tak la penat fizikal .. tapi penat otak je selalu ..

Mama Hanim II berkata...

slmt membizi kan diri..hehe.. good luck k..

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

moga Allah permudahkan utk membuat paper tuuu

Wassalam

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky