keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 6 Mei 2011

Pepagi dah kena BEBEL ngan POLISS...

biasa pepagi dalam jam 7.00 memang dah ada polis yg jaga trafik kat simpang 3 kat sekolah menengah Sultan Abd Samad tu ... n biasanya dia akan sekat satu jalan kecik utk masuk ke jalan Banting Kelang tu ... sbbnye memang kena buat satu pusingan besar kalo nak buat U turn kat situ ...  kiranya 1 way jer laa ...

soo pagi tadi .. aku pun terperasan laa polis ni pegi kat kereta dekat simpang kecik tu (dalam gambar aku letak petak kaler merah)
.. siap tangan dia tunjuk kat kereta polis (kaler biru) yg tutup jalan masuk kat simpang sekolah tu ...
hahahah mesti orang tu kena syarahan free kan ... agaknye apa yg di cakap oleh polis tu yer ??? ...

pakcik polis : awak tak nampak ke saya dah block jalan tu??? macam mana awak boleh ada kat simpang ni pulak??

kete wira biru (india)  : ayoyooo ... maaf la encik .. saya lalu ikut tepi kawasan itu rumput   ... saya ingat encik suda salah parking sambil buat muka kesian ... (sbb kereta polis tu parking melintang jalan... tak kira ,,aku nak lalu jugak...)


kete wira biru : saya hantar anak saya tadi dekat itu sekolah lah encik ... saya mau cepat pigi KELANG ...

pakcik polis : Awak ni ... lain kali kalau saya sudah block .. maknanya tak boleh lalu la ..pandai pandai lak lalu celah pokok tu pasal ape ?? sekarang pegi pusing sana bawah jejambat  ... sini tak boleh lalu .. ada pahammm!

hahaha .. aku pun tak tau ape jadi .. sbbnye masa tu lampu hijau ... soo aku dah jalan ... aku sempat nengok tangan dia dok tunjuk sana sini jer .. india tu pulak buat muka selambe jer ... hisss pepagi bikin pakcik polis bengang lak dia ... kang dia marah..kena saman freee jerk .. .. baru ko tau ... tunggu la kat situ satu jamm ... atauuu ....

ketuk ketampi 1000 kali .... huh ...

 hehehe lawak jer ... len kali ikut arahan laaa ... pepagi jgn kasik mood orang bertukar ribut taufan maaa ... nanti satu hari ko takde ong ... ada paham kaa encik??

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

wa khairul onggon berkata...

Kan dah kena marah dek Pak Polisi ayoyo... hehehe..

azmnor berkata...

hey aya.....ada baca ka tak der baca...saman kalo baru tau...

Oasis berkata...

Hahahaha...agak berani kenyataan dia tu kan..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky