keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 22 Jun 2011

apa yg patut aku buat ??

 ergh ... mail aku .... ni pun aku dah berusaha habis habisan memilih dan membuang sampah sarap yang ada ... apa lagi harus aku buat ??? ikut hati rasa macam nak DEL ajer ... susah gak nak cari maklumat kalo semua email bercampur aduk ... ni lak tambah kalo dari facebook .. aku rasa dah tukar setting dia berjuta kali .. still ada gak menerobos masuk email aku ni ... cemana gaya tak beribu ribu email ada ... huu ... sabo jerr ...

rasanya baru 2 thn lepas aku clearkan semua ... hahah .. jijah .. jijah ... email pun tak sempat bukak .. apa daa ...

sib baik blog ni tak jadik cenggitu ekk ... hampes dak jijah ni ...


~ It'S OnLy Me ~

weeee

3 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

kena ambil cuti sehari niii
untuk membersihkan yg kotor..he he

Wassalam

Mas berkata...

samalah... mail penuh sbb dr facebook. Tak larat nak buang tp kalo di biar makin banyak plak :(

hani@debumelukut berkata...

caya tak, akak ni tak pernah hiraukan email..duk bertimbun camtu lah...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky