keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 25 Jun 2011

Gathering ....

dah lama giler jijah tak jumpe kengkawan masa study dulu... dorang pun memasing semua dah merantau merata rata di bumi Malaysia ni ... akhirnya ... dapat juga bertemu .. cumanya ..tak semua yg di nantikan ada ... tadi ... rakan sebilik jijah ada 2 orang ... dua dua dah kawen dan ada 2-3 orang anak ... happy for them ... soo .. yg anak dara pun masih ada n masih havoc macam dulu ... wahh ... ada chance nak gediks together lagi ..

hari ni aku tak ambik satu pun gambar .. sbbnye .. garmin terpasang sepanjang masa .. soo bateri kong terus... nyesal gak sbb tak bawak camera kecik tu  .. kalo idak .. dapat gak upload dalam ni .. tunggu la geng jijah upload di facebook ...

now nak tunggu badan sejuk sikit ... sementara tu .. nak packing barang ... esok dah mula gerak ke kelantan .. jam 7 dah kena jalan .. kalo lewat .. tak sempat nak catch up tempatnye ... soo minggu ni akan jadi minggu mencabar buat jijah ....insyaallah ... harapnya berjaya menghabiskan kerja seperti yang di rancang ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky