keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 6 Jun 2011

home sweet home

 hari ni dah 3 hari berturut aku sarapan nasi kerabu... mementang laa balik kampung ... tapi sbb paklah yg beli ... makan jugak la ... hari ni dia beli lagik kuih "Che Mek" .. punya laa banyak ... tak puas makan ke ape... semalam dia beli setiap jenis sebijik dua je .. nahhh semalam agaknye tak dapat makan che mek tu ... dia beli sampai 10 bijik ...sape laa nak perabis semua tu ....


semalam gak aku pergi KB Mall ... saja bawak ibu jenjalan n beli belah ... beli barang stock utk ibu ... beli kasut utk aku ... ops ..silap ... ini apa yg syatrah jawab masa aku sebut kasut semalam....


syatrah : bukan kasut laaaa..selipar


jalan jem .. tak suker ... dah la cuaca panas ... tu yg tak best ....
hari ni nak ke bachok n jelawat .. plus kalo sempat nak ke KB again ... ibu ada urusan kat KWSP ... alamak ...celah mana lak opis kwsp tu ... heeee aku bukan familiar sangat ngan KB ni ... mau sesat barat kang ... dah laaa jalan dia skang ni dah sehala jer .... semalam aku dah 2 kali tawaf kat roundabout yg nak masuk kat KB tu ... iskkk ... sabo jer laaa...


hantam sajalahhh....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

rara penah g KB mall.sekali je lah.hehehe

aDieyZa berkata...

bestnyer shopping kasut baru!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky