keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 12 Jun 2011

A @ I ? .... Ahad Atau Isnin

 huuu ..terjaga tadi pagi ... terus terduduk atas katil ... sbbnye ... nengok kat tingkap ..dah cerah sangat ...
alamak ... aku dah lambat!!!! abis laaa ....
tapi terfikir balik ... semalam Sabtu ke Ahad?? .. sabtu rasanya ... huuuuuuuuu ... plok bantal balik ...

ni la gara gara terlalu boring semalam ... 
1. citer kat astrooo banyak filem lama ... then semuanya tak berapa nak best ... 
2. anak buah ngan mak bapak dia + family kawan dia ... pegi IKEA ... sehari suntuk
3. tido awal giler .. jam 9 dah selamat


nak ajak vicky kuar ... dah pokai ... hehehe balik kampung ... pejam celik .. selamat sebelah tangan ... tu pun nasib ler tak kuar sangat ... bayangkan kalo hari hari kuar?? huh.. 


soo harini pun sama gak la aku rasa ... boring tahap gaban ... 

bila laa nak gaji ni ekk ... nak kena bayar yuran study .. nak ambik modul lagi.... 19 ni dah mula kelass ...huuu kejap je masa berlalu .... ni adalah sem ke 7 aku ... satu sem lagi ... abis jerrr .......... moh kiter ke KRABIIIII ... tak sabooooooooo ... kami akan pergi ber 4 ... aku ngan vicky ... dua lagi jiran sebelah aku ... wahhhh .. happening jerrr

hehehe duit banjer lom ada nih ... elok je kumpul .. masuk tabung uitm ... elok je banyak sikit ... masuk tabung kereta lak ... agaknye kena ada bape juta ekk nak gi soping n jenjalan sana??


~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Panglima Muda berkata...

jah, pagi tadi sempat subuh tak ?

Jijahh @ f.k berkata...

pang5: sempat laaa :P

khunsuriyatit berkata...

er..Jijah...raya dah nak dekat...kalo boring leh jahit baju..save stemek Jijah...wohaha

Jijahh @ f.k berkata...

yatit : ... jijah mesen pun takdo .. jahit baju sendiri lepas aaa ..

Redbloodsnow berkata...

zie lak tiap hari bagun seawal 5am...huhu. turun kerja lak seawal 6am. so tak pernah kelambatan..hikss :P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky