keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 23 Jun 2011

Mana aku pegi hari ni?

Haru biru life aku minggu ni .... mana nak kejar Outcome .. collect data staff negeri ... Mana nak kejar Pemantauan di Kelantan Ahad ni ... semua nak segera ... baru je nak buat .. datang lak keje lain  ..tangguh dulu yg tadi ... hmmm cekau sana .. cekau sini ....

aku plan hari ni nak settle semua ... udah pepagi ada perhimpunan ... then sambung meeting ...tengahari kena kacau sekejap dek pembekal n YB ... ahh .. kacauuu ..

petang lak ada doa selamat lak ... tangguh lagi ... udahnye kat opis aku .. jam 6 tu .. ramai lagi tak balik ... wahhhhhhhh ... rajin semua sehhhh ... biasanya kalo jam 6 tu .. semua ilang dah ... aku je la .. kekadang kalo banyak sangat keje ... jam 7 ... atau 8 ... paling lewat jam 10 pun ada ... pak guard pun terkujat nengok aku turun n kuar dari lif ... hahahh ...wat muka toya jerrr ....

aku rasa ... bila mana aku akan dipindahkan nanti .. kalau laa aku masuk area library lagi .. mesti aku akan rindu sangat suasana kerja macam ni .... rindu suasana hingar bingar orang sekeliling ... rindu semua aahhh ..

tetiba teringat pesanan KP aku tadi .... rajin rajin lah balik lewat ... tak payah lewat sangat ... paling lewat pun 10.30 malam pun jadi lahhh .... heheheh sabooo je lahhh ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Panglima Muda berkata...

jah...jalan je kat mane mane

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky