keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 5 Julai 2011

Hari menghilangkan stress

 semalam adalah hari menghilangkan stress ...dan hari menghilangkan penat .. heheh ... saja laa suka suki ..  petang tu kebetulan kak nora bukak bilik karok ... ape lagi .....
then sbb dah lama tak kuar ngan kengkawan jiran jiran sebelah ni ... pegi la makan nasik lemak chowkit ...













dorang minggu lepas baru balik program ... aku lak baru balik dari pemantauan ... badan pun masih rasa penat ... minggu ni pegi kursus lak kat PD ... hmmm .. next week maybe ke sabah sarawak lak ... huuu kerja bersusun susun ... semua nak kena settle ... tapi masa makin suntuk ... dengan nak pindah ... nak Penilaian Outcome lagik .... gheeeeeeeeee...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

berjalan best tapi penat kan...takpe banyak pengalaman tu

khunsuriyatit berkata...

bestnya...release tension tuh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky