keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 12 Ogos 2011

Bila Syatrah ambik order ....

 hmmm .. lepas dia dah sekolah ni .. memacam feel budak sorang ni .... bila dia nampak orang duduk kat kosi depan tu ... datang angin dia nak ambik order .. siap koo ....

Syatrah : Acik Mie nak makan ape ??? 
Aku : mmmm .... saya nak nasik ayam ... 
Syatrah : Air ? ...
Aku : mmmm ... Fresh oren susu .... 
Syatrah : OK ... sambil dok tulis tulis kat buku dia n pergi kat tempat mainan  ...


tak lama selepas tu .....
Syatrah : Cik Mie ... nasik ayam takde laaa ... oren pun takde .... 
Aku : Alaaaaaaaaaaaa ... habis ape yg ada ??? 
Syatrah : Milo ais dengan mee goreng  jer yang ada ... nakkk tak??? nak ??? (Milo ais ngan mee goreng fav dia)
Aku : emmmmhhh takmo lahh ... (buat muka merajuk sikit) 
Syatrah : Alaaa .... nak laaaa .. nak laaa


hahahah .. ambik order ... kemain lagi dia tulis .. padahal mintaknye sikit jerr ... nahh .. macam surat cinta ... berjela jela panjang tuuu ....
 


~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Sharifah Nadzarah berkata...

HEHEHE..BIASELAH BIDAK2..ANAK2 SY PON CAMTU GAK..KDG2 LAYANKAN..KDG2 TAK...ASYIK MINTAK ORDER JER...

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

itu tanda Syatrah seorang budak yg bijak...

SELAMAT BERPUASA

Wassalam

hani@debumelukut berkata...

milo ais satu!

kimmy berkata...

Tu la. Panjang betul..hahaha..comel

Lovely Kitchen berkata...

aunty nak char kuey tiaw satu bole....salam ramadhan...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky