keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 13 September 2011

satu antara dua

 Bukan ketandusan idea ...
bukan juga kemalasan melanda  ...
tapi ke-bizian melampau membatasi masa  ...
sebab tu blog ni sepi ja....

minggu lepas naik perahu ...
buat projek kat Sabah sana nuu
minggu ni sakit badan.. sakit bahu ....
dok berkemas-kemas .. sbb nak kena pindah youu  ...

 tak sabar pun ada ...  penat lagi laa terasa ....
tapi nak buat cemana ...
yang ada pun 2-3 kerat ni jaa..
kena laaa gagahi jua...

yang lain tak duk diam juga ...
lepas tempat depa ... pejabat bos pulaaa..
kalo ada masa sok .. depa jenguk laaa ...
nasib baik laaa ... kalo depa nak tolong kita...

takde la mengharap .. cuma berdoa ...
mintak mintak laaa ada yg simpati kat kita ...
tak larat dah dik non ... nak packing semua...
abis sengal satu badan ni haaaaa....

tempat sendiri tak kesah laaa ...
pandai pandai sepah ... pandai pandai kemas laaa...
kalo tempat publik tu .. meh la kemas sesamaa ...
jangan la buat tak nampak pulaa ...

sama susah ... sama senang juga ...
aku penat ... ko pun penat juga ...
bebawak la bersabar ... bertenang yaaa...
jangan la lazer tak tentu hala ... tak selera nak mendengarnyaa...

penat badan masih terasa ...
jangan la tambah penat telinga ...
tak mampu aku nak mendengarnya ...
tambah penat lagi adaa...

malas nak cakap banyak ... buat je yang terdaya ...
tak hari ni ... pasti esok lusa ...
buat sikit sikit ... lama-lama habis juga ...
sooo ... apo nak heran daa...

rasa macam dah kronik pun ada juga ...
malam-malam pun mimpi nak pindah jaa...
siap sebok kemas sini sana ...
berpeluh peluh ... takyah ceritaa...

dalam hati ... risau pun ada ...
belum study ... exam pulak dah tinggal esok lusa ...
patutnya kena lebihkan masa .. selak buku .. membaca laaaa  ...
sok ape nak jawab .... takkan nak mengangaa .. tunggu dewa-dewa??...

 jijah .. jijah ... ko nih nak jadi apa??? ...


13092011
12.12Am
 Banting ...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky