keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 25 November 2011

baju ... baju ...

 Malam ni aku ada dinner utk anugerah dekan yang aku dapat aritu ... xcited gak ...  tapi tu lah ... ingat nak pakai baju baru ... takde harapan lagi nampak gayanya ... dah 2-3 kali aku suh dia siapkan ... hampess ..

aku rasa macam nak suh dia pulangkan balik je kain aku tu ... kemain lama dah ni .. nak masuk raya posa sekali lagi kot baru dapat .... agaknye la kannn ...

nyesal ada ... bengang pun ada gak rasa ... tapi takpe laaa .. len kali aku jahit je sendiri ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Panglima Muda berkata...

cam tu citanya ...

makdara TERdiva berkata...

wow! tahniah amy..

nape x amik balik jer baju tu..ntah2 dah ilang kot.. :D

NAZRUL AZAT berkata...

bestnye dpt AD, sy xpernah sbb malas study huhuuu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky