keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 13 November 2011

engkau & dia ..kenapa aku??

 benda ni dah pun terjadi lama dulu ... dah bertahun pun aku simpan rahsia ni ...
mungkin sbb aku belum bersedia ... atau aku belum cukup berani untuk menghadapi ...
tapi malam tadi aku mimpi ... dah jadi mimpi ngeri la pulak ......
bila aku tahu hal ni ... aku leh sabar lagi sbb aku tak nampak depan mata ..
tapiiii...  mimpi malam tadi ... sungguh real ... ahhh sakit hati jadinya ...
aku bangun dengan air mata merembes rembes keluar ...
jantung aku berdegup kencang (maklum laa lari lari macam dalam filem hindustan ..)
aku jadi benci sangat .... benci ngan ape yg dorang buat ...
benci ngan janji palsu dorang ...
benci sangat dengan lakonan dorang ....
benci ahhhhhhhhh ... semua aku tak sukerrr ....

terus aku sms kedua dua mereka ... huh ... saja nak tau reaksi ...
yang sorang tu alih alih feeling lebih dari aku lak .emosiiii .. macam la dia di posisi aku skang ni ..
yang sorang tu .. macam biasa laa .. nak lari topik lak ... konon tak bersalah ...
last last dia kata aku lak feeling terlebih ...
ehhhhhhhh heloooooooooooo ... kenyataan okeh ...
dari kenyataan membawa ke mimpi ngeri ... engkau jugak pelakonnya ...
jijik aku bila ingat balik semua ....

rasa macam tak kuasa lagik ahhh ... nak layan kedua dua orang manusia nih ... memasing memacam karenah ... malas nak jadik baik n tunjuk baik ... kalo boleh .. aku nak laszer kan jerkkk ... bio padan muke ko berdua ...

aduhh ... aku tak paham lagi lah .. apasal aku kena lalui semua ni ekk >?? ehhh boleh berlakon jejauh dari aku tak ??? tak kuasa makk ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky