keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 24 November 2011

yeeeyy .. yeeyy .. lawak

 aku g makan makan ngan geng cikaro malam kelmarin ... soo makan makan ... minum minum (teh jer) ... dok sembang sembang ... alih alih terbukak citer lawak ...
ada sorang kawan kami di office ni ... kuar laa makan makan kat restoran .. then kawan aku ni nak cuba laa online guna wifi kat situ ... soo ada lak password ... dia pun panggil salah sorang staff yang kebetulan lalu kat situ ...

Kawan : Ada wifi ka ?
A-bang-lah : Adaaa...
Kawan : Apa Pasword ???
A-bang-lah : Yeeeeyy ... yeeeyyy ...
Kawan : (penin jap...) macam mana mau eja ???
A-bang-lah : Yeeeyyy ... yeeeyyy.. (kuat lagi dari tadi)
Kawan : tergelak bagai nak rak >> sbb baru perasan ... huruf AA (yeeeyy .. yeeeeyy)
.....
haduuuu ini macam punya orang pun ada kaaa .....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Gergasi Comel berkata...

gelak guling-guling...
adoyaiii...

yeeeyyy yeeeyyyy
itu pun kakak tak boleh paham ka?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky