keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 31 Januari 2012

sengal mamat ni ...

going out with a friend last nite ... bukan perancangan awal, tapi last minute .. takde la aku nak jumpa dia sangat ... tapi bila dia guna ayat yg menyakitkan hati ... sooo aku pun terus tukar baju n start enjin kete ...

dia suh aku g JJ bukit raja .. aku tak tau jalan ... soo aku cakap kat dia kalo nak .. pi kat jusco bukit tinggi jer ...  seperti yg aku dah jangka ... aku gak yg beli tiket ... tunggu dekat satu jam tak sampai lagi ... herghh ...
awal lagi aku dah sound .. kalo kelamkabut .. baik tak payah jumpe ... nak jugak ..

C.... i told u already .. kalo menda aku tak suka tu .. takyah la nak paksa paksa .. silap aribulan kena flying kick freee freee dari aku ... 

soo masuk panggung dah dekat 30 minit lewat .. citer dah nak abissssssssssssss .... i hate that ...
rasa macam nak balik terus  ... tapi .. aku ni jenis pegang janji ... soo sabar menanti ...

dalam wayang .. kekejap nengok HP .. kekejap HP bunyik .. kekejap sms ... kekejap nengok HP lagi ..
hahahaaa .... i know u hiding something from me ... aku leh dengar sora pompuan ...

udah lerrr ... malas nak layan orang sengal macam ko ..... gebang je lebih

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

1 ulasan:

sue-ab berkata...

aku penah hadap kes gini...lepas tu aku say gud bye je...hehehhe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky