keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 22 Februari 2012

Cik Jah @ LANGKAWI

 uish ... kejap je masa berlalu ....
Hari Isnin aku masih di office ..sebok ngan segala hal yang ada ...
Selasa aku fly ke Langkawi .... Kursus ...
Rabu .... harini dah Rabu ???
aku rasa macam semalam je aku baru pegi berehat di Terengganu ... kejap je masa ....
tak lama lagi dah nak last class aku .. wah wahhhh .... tak saboooooo ... tak saboooo ....


sooo di Langkawi ni aku kursus ...
8pagi -5 petang .... kursus ...



then 5petang -7.59 malam .. buat keje sendiri ...
langkawi ... dah pegi banyak kali (tak lebih sebelah tangan laaaa) ... tapi jalan nye ... tak pernah abis pun ... ye ahh .. dah abis kusus ..penat ... masa pun tak banyak kalo nak ronda ronda ... soo ada few places yang aku masih belum sempat pegi ....

insyaallah .. kalo ada rezeki .. sampai jugak nanti kann .....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

bestnya dapat kursus jejauh...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky