keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 2 Februari 2012

mata ... mata ...

 isk .. sungguh tak selesa bila mata letih ... semalam melayan movie sampai jam 12.30 ...then layan sms ngan orang tu sampai tertido ... hahah ... punya banyak mesej ... ape pun aku tak sedoo ....
pagi ni hp bunyik tah bape kali ... jam 6.20 aku sedar ... lewatttttt ....

kalo dah keluar rumah lewat .. jem sepanjang jalan lah jawabnya ... sampai kat office .. of coz parking aku dah kena rembat .. termasuklah yg kat tepi dinding .. soo dengan best nye .. aku parking kat tempat PUSTAKAWAN ... hah .. ambik kooo ... hari hari aku nak park kat situ .. nengok ahhh ... dah tau kete banyak ... parking ciput ... tah sape design nih ... banyak ruang kosong agik ... tapi takleh nak buat ape sbb every parking ada batu dua tongkol kat depan ...

aku nengok notice board ... memasing penuh ngan tarikh cuti ... kecuali ada 2-3 orang ... aduuuuuuuuuh ... parahhhhhh ... adik aku nak g kedah bininye nak ikut gak ... aku ?? cuti lama tuuu .. tapi takde plan .. dia pun senyap je ... aku online pun dia tak tegur ... sentappppppppp ...

hari ni aku nak menjejakkan kaki di library di Putrajaya ni .. tah ceruk mana pun aku tak pasti ... aku ikut je lah kata GARMIN aku .... kalo kanan .. aku kanan .. kalo kiri .. aku gi kiri ... janji sampaiii ... dengar kata ... start 2-10 HB .. sapa yg daftar .. dapat Gift .. heeeeeeee I LIKE ... aku ni tergolong dalam golongan yg mudah termakan hasutan kalo ada menda free free nih ... hhehehe ... ape pun .. tujuan asal .. nak settlekan assignment .. 4 kooo ... memasing takde buat ape ape lagik ...


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky