keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 1 April 2012

Bila Cik Jah Skodeng ....

 hehehe mesti korang terkujat ngape aku letak gambo macam ni kann? ..
cuba korang bayangkan macam mana terkujatnya bila korang jumpa sendiri situasi ni ... hehehe
gambar ni cik jah pinjam dari kawan ... dia pegi makan nasik lemak area mana tah.. then ternampak laaa makhluk Allah yang sorang ni ...
 hulalala ... sempat lak dia ambik gambo ... tapi arini bukan nak citer pasal pompuan ni ... tapi pompuan lain ...

ada sorang minah ni ...dia ni memang body mantap laa .. keje cashier kat tempat makan... pakaian memang mantap macam tuan dia jugak.. kekadang seksi sangat sangat .. kekadang ..sedap gak mata memandang....

pernah sekali dia pakai baju T body fit ... leher U .. tapi terlebih potong gaknye .. sampai boleh nampak  belahan dedua @ nasik lemak yang mahal kat depan tuuu  ... tau pulak segan ... kekejap tarik baju ke belakang .. korang bayangkan ... kalo dia kena tunduk ambik barang atau masa nak ambik baki kat mesen duit tu ... macam main PEEK-A-BOO lak ... jap nampak ... kejap tak nampak ... hehehe .... yg kasik gegar bila gegerak tu toksah cakap aaarrr... sendiri ingat...

  haha hobi aku macam biasa laa ... aku suka skodeng orang yang tengah tengok orang... sooo pernah satu hari ... aku peratikan sorang mamat security ni ... baekkkk punya skodeng orang ... memang tak berkelip kelip mata dia .... aim tang tuuuu jerr .... huiiiiii .... asyik masyukk wehh ...
kulit dia dah la putih ... terus berubah menjadi PINK@MERAH... whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... serammmm makkkkkkkkkkkkkk....... bila dah berdiri depan budak tu ..lagi laaaa ... aku lak yg naik takut ....

soo 2 bulan lepas dia tetiba pakai tudung ... hmmm kemas n cantik sangat ... tambah cantik sbb dia memang cantik ... elok seminggu dua ... tetiba satu hari ... bogel dah balik .... haikkkkkkkkk?? ... ape kess??

last week ... tetiba dia pakai balik .... tapiiiiiiiiiiiiiii.... tak kena la pulak .... baju dia jenis kain lace yg jarang jarang tuuu... alaaa macam baju kebatat zaman dedolu .... ada corak bunga ... tetepi tu jarang jarang ... sure nampak body nye ... adoii .... dah pakai tudung tutup aurat atas ... yg kat badan lak dedah ... tak kena tu dik non ....

takkan la dia tak tau ekkk????? masa sekolah dulu agaknye mesti dia selalu ponteng kelas agama kann? tapi haritu .. banyak gak mata memandang ... kalo dah pandang mesti ada gak sebut n sembang ngan kengkawan kann?? bukan ke tambah saham namanya...

moral of the storey morey ...
1. sendiri mau ingat .. fikir sebelum buat sesuatu..
2. dah nampak tu dediam jee... jgn tambah saham belah kiri ...

nota : sori .. aku buat citer ni tuk ingatkan diri aku sendiri n orang lain .. mana lah tau kalo terrrrrsilap langkah ... paling kurang aku dah storey okeh ....  yaa ampuuuunnn...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

7 ulasan:

Izan berkata...

pernah jer terserempak camtue kat kenduri kahwin... tapi nak wat camner.. tengok jer laa... sian kat diorang kan.. :)

amie tiez berkata...

itu la kann .. kenduri atau masa dinner atau program yg meletop kanns.. maklum la time tu kan nak melaram bagai nak rak .. baru nampak grand meletop kebaboo ...
geram nak cakap .. tapi takot lak dapat penampo free .. kang dia cakap lak ... ada aku kesahhh?? soo kalo dia pakai tu .. maknanya dia memang tak kesah .. sooo sendiri mau ingat lerr kanss...

Tanpa Nama berkata...

Beb,aku rasa dia lupa pakai inner la..

hani@debumelukut berkata...

kadang2 seksi boleh menyeksa mata org lain..

amie tiez berkata...

haha tu la pasall...

zaireey berkata...

Nape tak suruh dia buka habis senang sikit nak tgk.

amie tiez berkata...

zairey ... nanti tak thrill ... hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky