keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 April 2012

Si Kuda Merah

 balik keje petang semalam ... C'J nampak kuda merah ... wallaweh .. meluncur dengan tenangnya dari PICC ke hiway .. gheeeze merahnye mak ngahh  ... takde la dia laju sangat .. slow jer .. soo sempat laa tengok dan cuci mata kejap .. tapi tak nampak sape laa ... tak sempat nak kejar .. kuda lawan ngan kodok .. ape barang .. makan asap pun tak sempat kot ... muahahaha

nak berangan?? boleh gak laa .. tapi takat model kereta yang shell kasik tu je laaa ... anyway kelmarim masa sembang ngan Dr.Ahmad .. dia citer pasal jiran dia .. ada dua kereta .. satu kete perodua .. satu lagi brand New BMW ... tapi yg dorang pakai cuma produa tu je .. yg BMW tu hari hari dia nampak orang tu dok cuci.. lap .. panas enjin ... bawak ke tengah laman .. then masuk balik lam garaj ... soo ada la dia cakap .. apa guna dia beli kete tu?  tak pakai pun ... sebelum BMW ni .. dia beli MERc.


then dia sebut menda ni .... whats the point of having expensive car when its only for moving from point A to Point B .... hmmmmm .. sooo .. whats the reason ekk ???

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

Safiah Ibrahim berkata...

(:

deno berkata...

memang perghhh la kereta tu! :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky